Ühel laupäeva hommikul juhtus nii ...
RETSEPT 4le
2 pakki (2 x 200 g) Otto piimameistri ricotta kohupiima
2 muna
5 spl jahu
5 spl jahu
400 g hapukoort või 300 g keefiri
4 spl suhkurt
praadimiseks õli või võid
Valmistamine:
- Sega kohupiim korralikult munadega läbi ning lisa esialgu 3 spl jahu ja sega.
- seejärel lisa väikeste koguste kaupa pool hapukoorest ning sega hästi läbi, et ei tekiks tükke.
- Lisa ülejäänud 2 spl jahu, sega ning lisa ülejäänud hapukoor.
- Maitsesta suhkruga. Taigen peaks jääma mõnusalt paks. Kui tundub, et on vedel, lisa juurde jahu.
- Serveeri jäätise, toormoosiga või naudi neid lihtsalt niisama.
- Kui soovid tervislikemaid sõrkasid, kasuta vähem jahu ja sellevõrra vähem hapukoort, kuid arvesta, et praadimisel tuleb kasutada väiksemat kuumust ja kauem praadida, sest muidu on neid raskem ümber pöörata.
No comments:
Post a Comment